Nejrychlejší havarijní a servisní služby v Praze a Středočeském kraji

Jsme A.K. servis a už od roku 1989 vám pomáháme se všemi nechtěnými náhodami ve vašich domácnostech, firmách a kancelářích. Ať se problém týká vody, topení, plynu, kanalizace nebo odpadu, tak na tom vůbec nezáleží. Garantujeme vám, že do hodiny přijedeme a rychle, levně a profesionálně vyřešíme jakoukoliv havárii.

Největší výběr profesionálů

Na našich webových stránkách najdete všechna výjezdová místa, která se nachází na území Prahy a Středočeského kraje. V případě, že bohužel u vás doma dojde k neočekávané a samozřejmě nechtěné náhodě, tak zaručujeme expresní havarijní služby https://www.kanalizace-instalateri.cz/ i bez dřívějšího objednání. Jediné, co musíte udělat je, že zavoláte na náš dispečink a my už vám zajistíme co nejrychlejší pomoc.

Jak to funguje? Je to velice jednoduché! Máte dokonce na výběr z několika možností. Stačí pouze vyplnit kontaktní formulář na našich webových stránkách, volat na jedno ze dvou telefonních čísel, napsat nám e-mail nebo popsat nám celou situaci v chatovém okénku. Jakoukoliv možnost vyberete, tak rozhodně budeme vás kontaktovat co nejrychleji.

Nejrychlejší havarijní služby

Můžete se také stát naším partnerem, a to bez paušálních poplatků, díky čemu byste mohli získat dokonce 20% slevy na všechny práce prováděné naší firmou. Pokud o to máte zájem, tak stačí nám napsat e-mail, zavolat nebo poslat nám všechny fakturační údaje poštou. My se už samozřejmě o zbytek postaráme.

Pokud si stále nejste jisti, tak si přečtěte názory našich velice spokojených zákazníků nebo se také můžete přímo podívat na místa v Praze, kde naši profesionálové vyřešili konkrétní problémy nebo provedli rekonstrukci. Všechny podrobnosti a konkrétní ceny za jednotlivé služby, které poskytujeme, najdete na našich webových stránkách.

Jestli máte zájem o kvalitní, rychlé a levné havarijní a servisní služby, tak neváhejte a kontaktujte nás e-mailem, telefonicky, poštou, formulářem nebo na chatu a domluvíme se na všech podrobnostech